Kunngjøringer‎ > ‎

Reguleringsplan for utbygging av nye hytter

lagt inn 13. jan. 2015, 13:15 av Jan Tore Richardsen   [ oppdatert 13. jan. 2015, 13:15 ]
Melding fra styrelederen (også delt på Facebook for et par dager siden):

Reguleringsplan for utbygging av nye hytter øverst i hyttefeltet har vært en del omtalt på Facebook i det siste. Jeg har kontaktet Tor Ivar Gullord som har ansvaret for reguleringsplanen. Han har fortalt at det foreløpig bare er varslet om oppstart av regulering, og det betyr at det ikke er bestemt nøyaktig hvor hyttene skal ligge, og hvor mange det blir. Gullord kunne fortelle at det sannsynligvis blir foreslått å bygge ca. 20 hytter, og at de vil ligge øverst i bakkene opp til Stavadalen hyttegrend (dvs. på hhv. høyre og venstre side av de bratteste partiene før man når toppen av veien). Utbygger heter Stavedal, men det er ikke Vidar Stavedal som er tiltakshaver.

Først når endelig forslag til reguleringsplan foreligger, vil vi se hvor hyttene vil ligge. Gullord har lovet å sende forslaget til Stavadalen Hyttevel når det foreligger. Deretter vil hyttevelet, og også de nærmeste naboer, få anledning til å kommentere forslaget.

NB: Det er ikke snakk om campingplass her oppe. Det som er regulert til camping/caravan-område, er nederst i Stavadalen, i reguleringsplanen som Vidar Stavedal fikk godkjent i fjor.